tisdag 5 augusti 2014

Kort rapport och bilder från dagens träning



Dagens träning genomfördes i ömsom solsken, ömsom störtregn. Med tanke på U-21-matchen i går (seger, 4-3), var det en decimerad skara som genomförde dagens träningspass. 

Passet inleddes med snabba bollövningar, där spelarna fick olika direktiv om platsskiften med boll; antingen v-löpningar med boll eller överlappningar till medspelare. Som vanligt var det Carlos som höll i denna del. 

Därefter var det dags för anfallsövningar, där tio svartklädda spelare skulle attackera mot fyra gulklädda diton. Rennie var den som anföll friskast, och det skapades målchanser i vartenda anfall; fattas bara när det endast var tre gula som försvarade (den fjärde gula stod högre upp i banan). Övningen var tempostark, och det är tydligt att Nanne jobbar med att få upp hastigheten i passningsspelet, när vi anfaller mot ett icke-samlat försvar. Om det gula laget fick tag i bollen, låg de svarta på för att återerövra "syntetet"(förut sa vi "lädret", men det är väl knappast korrekt i dagens läge). 

Efter den andra störtskuren, kl. 11.37, steg laget av banan. De enda som stannade kvar och nötte frisparkar var Marko och Kennedy! Karaktär, var ordet, sa Bull...

Imorgon är det återigen dags för träning på Årsta kl. 10.30!









































































Dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar