onsdag 16 april 2014

Forza Bajen

Vad säger man...

Vilken uppslutning/marsch och till slut vilken match.. Vi tvålade till degen rejält eller som min kusin sa "De röda har en logga i analen" förstår inte vem som ville ha sin reklam där. 

Vår nya vita tröja är helt underbar stilren och reklamen på tröjan tar inte överhand men snälla Hammarby fotboll byt plats på namnen inte under numren som i hockey utan över..

För att börja dagen, jag kunde inte va på plats lika tidigt på medis som förr om åren då min rygg spökar..

Men hann ändå supa in känslan som fanns där, gick inte in i Björns trädgård på grund av balansproblem kunde jag inte gå i marschen och jag såg alltid till att ha en vägg att stå emot när jag skulle fota, därför skyndade jag mig förbi banderollen vet fy mig.. Sedan ställde jag mig på uteserveringen på jägaren och fotade tåget.. Det va mäktigt värre känsla när man hörde sångerna, såg bengalerna och röken, men snälla ni bangers är ingen höjdare eller?

Det kändes som det va väldigt mycket folk som gick..
Efter att ha väntat ut det långa långa tåget.. Gensköt jag tåget genom att ta tuben till Globen..

Gick till vår arena och satte mig på min plats och kände i hela kroppen att det kommer gå bra idag.

Nervositeten som jag hade på förmiddagen hade släppt.

När läktarna började fyllas och man hörde klackens sång medan det fylldes på tänkte man Max 25000 men så fel jag hade det blev 29307.

Tror inte det rekorden kommer slås av ja ni vet vilka ikväll, där emot tror jag vi kommer kunna göra det..

Man rös i hela kroppen när "just idag är jag stark" låten började spelas och publiken ställde sig upp och höll upp grön/vita pappersark samtidigt som klacken drog upp en grymt stor och fin bild till slut kändes som hela arenan va ett enda stort grönvit hav.

Laget kändes bra, tycker personligen att Johannes har blivit snabbare på att få igång spelet, det är en fröjd att se Batan så sina härliga passningar, hörnor och frisparkar, varför har vi inte köpt honom tidigare för..

Persson är en redig krigare på mitten honom kommer vi ha mycket nytta av. Va roligt att se Sollis boll under tröjan grej men jag förstår att Nanne inte tyckte det för nu är han ett kort närmare avstängning..

Pablo han bevisa att han är målskytten för i år men han är ju inte ensam om att göra mål.

Hoppas verkligen inte han blir borta för länge nu bara..

Vi hade kunnat vinna med både 6,7 och 8 mål om bara den sista viken hade funkat..

Ja ja va gör det när vi leder med 5-0 och hela arenan står upp och hyllar laget i våra hjärtan då va det inte långt från gråten för mig..

Hoppas minst på 20.000 på måndag mot Ängelholm..

Forza Bajen..

Vid tangenterna: Sulan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar