torsdag 6 juni 2013

Träningsrapport

Dagens träning bevittnades av lite mer folk än sist, vilket kan bero på den röda dagen..
Det var tolv utespelare och tre målvakter med på plats, sen var det ett gäng på fyra som sprang och körde stretch.

Tuborg hade ledigt då han är avstängd på måndag. Men den största var med idag alltså Kennedy, man hörde honom pusha på sin lagkamrater redan när man klev innanför grindarna på Årsta IP. Det vad en fröjd för ögat att se honom kämpa så hårt i alla övningar och även för öronen när man hörde honom pusha på sina medspelare i tre mot tre spelet på slutet av träningen!

Dom började med att köra uppvärmning som Mladen hade hand om, medan Banda och Gregg fanns med i bakgrunden. Sedan gick dom ut på plan där Gregg hade ställt upp fyra plastgubbarna där spelarna skulle föra bollen bakom och i mitten av kvadraten. Kennedy var väldigt pådrivande och ville ha mycket boll.

Castro var inte med idag, som det diskuterades/skämtades om på svenska fans, utan den kraftige på bilderna är med i Bajens "staff" och inget annat.

Målvakterna körde för sig själva tillsammans med Mille och övade på både närskott och på skott på lite längre avstånd.

Sedan kördes det sprinttävling mellan olika koner som det syns på bilderna. Gregg såg till att det blev ett bra tävlingsmoment. Spelarna tog verkligen i när dom skulle springa emot varandra. Kennedy tog det lugnt under den övningen där han sprang emot Erik Sundin.

Sedan gick spelarna till andra planhalvan och körde tre mot tre spel med målvakt. Det var uppdelat först på fyra lag, där dom röda vann. Lagen är lite svåra att skriva ner här och nu men kolla in bilderna så ser ni vilka spelare som var i dom olika lagen, färgerna var grå, blå, gul och röd.

Sen gick dom ner på två lag med avbytare och där var färgerna på spelarna grå och gul. Under övningen såg Gregg till att dom bytte efter en och en halv minuts spel. Kennedy var drivande under hela trelagspelet; både när han spelade och när han satt vid sidan av planen.

Man märker att hela laget lyfter rent spelmässigt även på träningen när Kennedy finns med.
Han är väldigt bra på att se till att alla spelarna i laget får höra att dom gör bra saker på plan. Det var svårt idag och se om Kennedy är redo för spel nu på måndag mot Varberg däremot ett inhopp kanske han orkar med så han är helt redo och klar för matchen mot Degerfors nästa lördag.

Det är som min kollega här på bloggen skrev fyra matcher kvar tills uppehållet och på dom fyra matcherna är tolv poäng som gäller. Jag hoppas och tror att det blir en bra match på måndag med mer än ett mål för oss.


Förhoppningsvis kommer vi båda att bevittna morgondagens träning med starttid 10.30.



  

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar