onsdag 1 augusti 2012

Träningsrapport 1/8

Uppvärmingen leds av Banda. Han körde liknade övningar som i måndags både med boll och utan. Det verkar vara bra stämning i gruppen!

Alla a-lagspelare var med, förutom de som spelade U21- match igår. Fadi kör fortsatt rehabträning med Mladen, och det är kul att se att han kan springa obehindrat. 

Sen delades laget in i grupper; på fyra personer per grupp. Bollen ska gå snabbt mellan 3. Medan en i mitten skulle försöka ta bollen. Dom skulle försöka få till minst 10 passar.

Vare sig Erik Midtgarden eller Michael Andrews var med på träningen. Tror själv, efter sett dom spela igår, att dom inte finns med på listan över tänkbara nyförvärv. Däremot var Thomas Guldborg Christensen med idag, Thomas är en stor kraftig mittback som direkt visade styrka och pondus. Han kommer bli en bra ersättare för skadade Theorin och för MaxVs, om det visar sig att han inte förlänger sitt kontrakt.

Så här såg grupperna ut:
Monday Sinan Figge Bojan

Hansebjer Törna M Forsberg Ledgerwood

Adelstam MaxVs Lallet Billy B

Baggio Castro Rynell Guldborg

Sen blev det övning försvar mot mitt/fw

Max, MaxVs, Törna och Figge
(Billy, Thomas C. och Monday)

Rynell, Ledger, Baggio och Castro. (Bojan och Lallet)

Hansebjer och Mattias  (Sinan)

Där försvaret skulle hålla bollen från målområdet. Det byttes runt på både försvar och anfall under tiden. Det känns skönt att fått in Thomas det man såg av han och läst på olika sidor på nätet så har Grauers fixat ett bra nyförvärv.

Thomas var väldigt aktiv på alla övningarna och styrde bra där bak tillsammans med Schlerbrugge. Thomas känns verkligen som en startspelare om alla papperna hinner in före lördag kl 16:00!

Det byttes runt mellan grupperna hela tiden. Banda är bra på att instruera hur han vill att spelarna ska stå vid olika situationer!

Träningen avslutades med tvåmålspel. Det var svårt att få ut någon tydlig startelva då spelare byttes mellan lagen. Därför känns det lugnt att lägga ut "start 8:orna".


Hopf
Max F Guldborg schlerbrugge Figge
Baggio Ledgerwood
Sinan Adelstam

Angleborn
Monday Törna Billy B
Lallet Rynell
Castro Bojan Hansebjer

Här nedan är foto på vårt senaste nyförvärv Thomas G Christensen tillsammans med den jag tror kommer vara hans mittbackskollega på lördag, Max v S.

Snackade lite med Thomas, då jag inte har problem med danskan, tack vare halvdansk systerson, och han verkade laddad!

Detta var nog min sista träningsrapport på ett tag då Sankan är tillbaka från Åland ikväll.

Hoppas ni är nöjda ändå med det jag förmedlar ;)

Mvh

Stenblom (Buffytoy på twitter)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar